Nov 252014
 

Godātie Tūrisma kausa izcīņas dalībnieki! Igaunijā gar Peipusa ezera piekrasti vēl nav 4G internets un tāpēc Tūrisma rezultāti līdz robežai tika piegādāti pajūgā. Tas nozīmē to, ka gada kopvērtējumā, ņemot vēra piegādātos rezultātus, ir neliela korekcija.

Rezultāti

Tūrisma kausa izcīņā uzvarētāji šajā sezonā ir Ints Freibergs ar stūrmanēm Endželu Freibergu un Beatrisi Freibergu, palīgos pieaicinot Aldi Beķeri. Otrajā vietā – Arnis Pušs ar komandas biedriem Alvi Reinšmitu, Edmundu Melveri un Edvardu Ošupu. Pateicoties veiksmīgam startam un izcīnītajai 2.vietai Igaunijā, trešajā vietā 2014.gada kopvērtējumā ir Surens  Jegiazarjans ar stūrmaņiem Imantu Vidiņu un Zinti Kozlovu.

Atgādinām, ka Latvijas atklātā Trofi reidu čempionāta 2014.gada sezonas noslēguma pasākums un uzvarētāju apbalvošana notiks 2015.gada 24.janvārī Vidzemē. Precīza informācija tiks publicēta.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)