Sep 152014
 

Rezultāti – saite

Kopvērtējums – saite

Aizgājušajās brīvdienās Lietuvā norisinājās Latvijas atklātā Trofi reidu čempionāta 4.posms, Tūrisma kausa izcīņas 4. posms, 4×4 NEZ Championship 3. posms, Lietuvas kausa izcīņa bezceļu sportā (Dubļu Ērglis) 2.posms (Latviešu Ērgļiem noslēdzošais šajā sezonā), kā arī Lietuvas atklātais čempionāts bezceļu sportā.

Lietuvā TR 1 klasē uzvaras laurus plūca Dzintars Urniežus ar stūrmaņiem Induli Pakalnīti un Jāni Kancānu. Viņiem tas izdevās pateicoties izcilam sniegumam trijos specposmos no četriem. Otrie – mājinieki Vaidotas Paškevičius ar Rokas Danilevicius, trešajā vietā atstājot Viktoru Pahomovu ar stūrmani Viesturu Tučinu. Izkārtojums rezultātu tabulā kārtējo reizi apliecina to, ka Latvijas Dubļu skola ir godam izieta J

DSC_2107

Lietuvā TR 3 tika pārstāvēta neierasti kuplā skaitā – 8 ekipāžas un raugoties rezultātu tabulā, šķiet, ka mājinieki nebija gatavi  īstai TR 3 trasei. Šajā klasē pirmie ir Hardo Mere un Ivar Parks, aiz sevis atstājot mūsu leģendāro Zeizu ar stūrmani Zeizu. Šo divu ekipāžu nu jau par tradīciju kļuvusī duelēšanās priecē gan pašus, gan arī skatītājus. Trešie – mūsu pašu vēl nesen OPEN klasi pārstāvējušie Armands Apsītis ar stūrmaņiem Agni Asmi un Jurģi Vilcānu

Tūrisma kausa izcīņā Lietuvā uzvarēja Freibergu dinastija – kāds pārsteigums J. Otrajā vietā mājinieki – Justinas Putys ar stūrmani Valdemaras Milaševskis. Trešie –  Surens  Jegiazarjans ar stūrmaņiem Imantu Vidiņu un Zinti Kozlovu.

Dubļu Ērgļiem Lietuva bija šīs sezonas pēdējais posms. Mazo Dubļu Ērgļu ieskaitē rezultāti Lietuvā ir sekojoši – pirmie ir Romans Ermolajevs ar stūrmani Innu Stecko, ar šo nodrošinot sev trešo vietu gada kopvērtējumā Latvijā. Otrie Lietuvā Vadims Seleckis ar stūrmani Sanitu Selecku, taču ar šo viņiem pilnīgi pietika, lai nodrošinātu gada vērtējumā pirmo vietu. Lietuvas sacensībās trešo vietu izcīnīja Ēvalds Madernieks ar stūrmaņiem Igoru Ļeonoviču un Jāni Vētru – tas viņiem gada kopvērtējumā ļauj atrasties otrajā vietā.

Lielajiem Ērgļiem Lietuvā pirmā vieta Ģirtam Gailītim un Aigaram Miķelsonam, kā otros atstājot Kārli Birznieku ar stūrmani Valdi Ločmeli. Kopvērtējumā rezultāts identisks, vien trešajā vietā, nestartējot Lietuvā, atrodas Ivans Bergmanis ar stūrmaņiem Mārtiņu Jēkabsonu un Juri Stonku.

DSC_1957

Apsveicam Dubļu Ērgļus ar veiksmīgi aizvadītu sezonu.

Vēlamies atgādināt, ka šīs sezonas noslēdzošais posms Latvijas atklātā Trofi reidu čempionātā, 4×4 NEZ Championship un Tūrisma kausa izcīņā norisināsies Igaunijā, Sirgalā – Avo Sults Memorial race, kas sāksies 2014.gada 21.novembrī, plkst. 12.00. Igaunija vienmēr garantē ekstrēmas sacensības, pat neatkarīgi no organizatoru pūliņiem – laika apstākļi neliek vilties. Vai šogad jau būs uzsniedzis sniegs vai arī peldēt varēs nelaužot ledu? To būs iespēja noskaidrot ierodoties un baudot.

 

 

  One Response to “Gladiatoriai 4×4 noslēdzies”

  1. Skatos, ka ir piemirsies pieminēt ATV un varonīgo Krievijas braucēju uzvaru.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)