Aug 152012
 

Ar lielu prieku paziņojam, ka „STIGA TROPHY 2012” sacensībās taps ļoti unikāls, līdz šim vēl neredzēts DVD disks!

Šis projekts tiks īstenots sadarbībā ar:

  • video operatoriem no Latvijas televīzijas raidījuma „Autosporta programma Nr.1”;
  • Latvijas autosportā pazīstamāko žurnālistu – Mareku Ivanu; kā arī
  • Trofi reidu aprindās labi zināmo video operatoru Mārtiņu Mitriķi.

 

 Ar ko šis DVD disks būs unikāls?

  1. Šī diska video saturs tiks iemūžināts ar 5 (piecām), jā, tik tiešām, piecām kamerām vienlaicīgi! Tas nozīmē, ka „Stiga Trophy” Orientēšanās zonās būs iemūžinātas visas interesantākās vietas visām sporta klasēm, dubļu apļus filmēs pieci video operatori, atrodoties dažādās apļa vietās, tādā veidā būs iespēja redzēt nevis „vienu bedri ar dažādiem auto”, bet „visas bedres ar visiem auto”! Šādi tiek filmētas tikai F1 sacensības, bet šī projekta ietvaros, šāds unikāls video taps arī „STIGA TROPHY 2012” sacensībās.
  2. Šis DVD tiks veidots tā, lai skatītājiem būtu iespēja pārslēgt sadaļas un skatīties tikai Jūsuprāt interesantāko, piemēram, varēs izvēlēties skatīties tikai „TR1 kategorija dubļu apļos” vai varbūt Jūsu primārā izvēle būs skatīties „TR3 kategorija triālā”, vai, piemēram, lielākā interese būs pavērot „OPEN kategorija leģendā” – to būs iespējams izdarīt ar video navigācijas palīdzību.
  3. Brīvajos brīžos, kad sportisti savā starpā dalīsies iespaidos par sacensībām, arī žurnālists Mareks  negulēs un ar saviem āķīgajiem jautājumiem izjautās visus aktīvos sportistus par viņu panākumiem. Protams, arī šīs intervijas ar visiem to kurioziem nonāks šajā DVD diskā.
  4. Izlasot iepriekš minētos punktus, viennozīmīgi, rodas jautājums, kas tad tas par disku, kurā viss šis apjomīgais video varēs ietilpt? Esam nolēmuši veidot divus diskus ar ietilpību vairāk kā 5 stundas! Tieši tādēļ ir nepieciešams šī raksta 2. punkts, jo šī diska noskatīšanās var ieilgt uz visu dienu. Pilnīgi nešaubamies, ka tā arī notiks, bet, lai pāršķirstītu šo disku atkal un atkal, kavējoties patīkamās atmiņās, varētu pacietības nepietikt! 🙂
  5. Šis punkts ir svarīgs, jo šo disku varēs iegādāties tikai iepriekšpārdošanā, jo visvairāk filmēti tiks, protams, tie, kuri par šo projektu būs maksājuši.

 

Protams, lasot visu augstāk minēto, ir viens aktuālākais jautājums – CIK TAS MAKSĀS???

Ņemot vērā piecu operatoru trīs dienu darbu un pavadīto laiku studijā, video montējot, diska noformēšanu un apdruku, cenai jābūt „kosmiskai”, bet mums, visai šī projekta komandai, ir izdevies vienoties, ka šis „STIGA TROPHY 2012” DVD Jūsu īpašumā būs iegūstams par 35 EUR/gab. (25 LVL/gab.).

 

Ja šis video projekts Jūs ir ieinteresējis un zināt, ka vēlaties savā kolekcijā šādu DVD, tad sūtiet uz e-pastu info@4x4sport.lv savu pieteikumu diska rezervācijai. Apmaksu par šo disku varēsiet veikt sacensību reģistrācijas laikā. Ja būsiet veikuši samaksu, Jūsu ekipāža būs starp tām, kurām operatori pievērsīs pastiprināti uzmanību. Garantējam, ka tas noteikti nebūs divu minūšu video!

Pēc sacensībām vēl būs mazliet jāpaciešas, jo šī video montāža un sagatavošana (dubultais disks ar gandrīz 5,5 stundu ietilpību) aizņems 2 līdz 4 nedēļas. Saņemt šo disku varēs Rīgā, Matīsa ielā 86/1 (ATA Serviss veikalā), vai apmaksājot pasta izdevumus, tas tiks izsūtīts Jums pa pastu.

Ja kādam rodas jautājums, kur nonāks nauda, piebildīšu, ka visi iegūtie līdzekļi tiks sadalīti starp operatoriem, jo tas, kā jau redzat pēc cenas, nav biznesa projekts, bet ir iecerēts, lai popularizētu un godinātu mūsu visu cienītās Trofi reidu sacensības!

 

P.s. Prezentējot šo ideju mūsu Trofi reidu komisijas priekšsēdētājam, netikām tālāk par šī raksta pirmo punktu, kad Krišjānis Vīdušs jau kā pirmais bija pieteicies uz šo DVD, kaut gan mūsu mērķis bija tikai dzirdēt Krišjāņa domas par šo projektu! : )

 

 

www.4x4sport.lv

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)