Aug 152012
 

Nedaudz atklāsim noslēpumainības plīvuru un īsumā pastāstīsim, kāds balvu fonds gaida Stiga Trophy 2012 dalībniekus, jo šogad, viennozīmīgi, var teikt, ka sacensību uzvarētāji tiks īpaši sumināti!

Pirmkārt, kā jau Trofi reidos tam būtu jābūt, Stiga Trophy sacensību organizatori ir parūpējušies par iespaidīgām godalgoto vietu trofejām (kausiem), kurus noteikti nebūs kauns atrādīt draugiem! : ) Katrs uz goda pjedestāla esošais sacensību uzvarētājs, saņems arī īpašu Stiga Trophy 2012 medaļu ar Latvijai raksturīgu simboliku! Izmantojot izdevību, mēs sakām sirsnīgu paldies SIA Rubate un Apes novada domei par atbalstu apbalvojumu iegādē!

Lielais paldies no sacensību organizatoru komandas ir arī abiem lielākajiem balvu fonda nodrošinātājiem:

  • Meža un dārza tehnikas veikalam “SILS” un
  • 4×4 automašīnu rezerves daļu un aprīkojuma veikalam “ATA SERVISS”!

Ar veikala “ATA Serviss” atbalstu Stiga Trophy 2012 balvu fondā ir nonākušas dažādas vērtīgas balvas: sākot ar Terrain Tamer 4×4 aksesuāriem, stropu komplektiem, riepu remonta komplektiem, līdz pat T-Max Hi-jack’iem, kompresoriem un pilnīgi ekskluzīvai TOP balvai – T-Max 9500 elektriskajai vinčai!!

Esam nolēmuši, dosim iespēju izcīnīt šo unikālo balvu (jaunu vinču!) standartauto klasei – TR1, kura ir pulcējusi Baltijas spēcīgākos Trofi reidu sportistus – šobrīd jau 16 ekipāžu lielā konkurencē! Viegli nebūs, bet viennozīmīgi, būs interesanti noskaidrot, kura no komandām izrādīsies pati spēcīgākā un mājās brauks ar šo vērtīgo balvu!

Tūrisma ieskaites dalībnieki cīnīsies par galveno balvu – T-Max rokas vinčas komplektu! Šī vinča kādreiz pie noslāpuša dzinēja un tukša akumulatora, spēs jūsu auto izvilkt no dziļa bezceļa ne sliktāk kā to varētu izdarīt elektriskās vinčas!

Arī meža un dārza tehnikas veikals “SILS” balvu ziņā nebūt neatpaliek! – Uzvarētājiem balvās būs dažādas noderīgas lietas, sākot ar dažādiem dārza instrumentiem un STIGA galda hokejiem, beidzot ar zāles pļāvējiem un pat ar vairākiem STIGA motorzāģiem (!!), par kuriem cīnīsies sporta klašu uzvarētāji!

Visas minētās jaukās lietas ikvienam, protams, ir iespējams iegādāties ATA Serviss un SILS veikalos. Lai pirkumi būtu veiksmīgāki, Stiga Trophy 2012 uzvarētāji iegūs savā īpašumā arī vērtīgas šo veikalu atlaižu kartes, kas turpmāk dos iespēju iegādāties kārotos pirkumus ar ievērojamām atlaidēm!

Sacensību uzvarētājiem balvās gaidāmas arī dažādas noderīgas lietas un piemiņas balvas no Stokker, 66 North, Apes un Alūksnes novada domēm u.c. atbalstītājiem! Kā arī, ar prieku paziņojam, ka visi 3 mūsu informatīvie atbalstītāji – vīriešu un auto žurnāli – Top Gear Latvija, FHM un Auto Bild Latvija sveiks sporta klašu uzvarētājus ar žurnālu gada abonementiem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopējais balvu fonds ir patiešām iespaidīgs, par to mēs esam ļoti priecīgi un sakām visiem mūsu draugiem un atbalstītājiem LIELO PALDIES!!

Uz tikšanos 17.augustā – Alūksnē!

P.s. Dalībniekiem, kam sacensību starts būs 18.augustā (tūristiem un dubļu ērgļiem), aicinājums piektdien mājās nesēdēt, bet būt klāt pasākuma grandiozajā atklāšanā, parādes braucienā un sacensību pirmajā posmā – Alūksnē, NBS Kājnieku poligonā!

Sekojiet līdzi informācijai!

 

Evita Ružāne

www.4x4sport.lv

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)