May 092023
 

2023.gada 13.-14.maijā jau trešo reizi tiks aizvadītas bezceļu izturības sacīkstes “Jaanikes Kuningas 2023”. Sacensību centrs ir atjaunotais Jaanikes motocentrs Jaanikes ciemā Valgamā. Tās ir iespaidīgas un aizraujošas sacensības, kurās sacenšas dažādas apvidus automašīnas. “Jaanikese Kuningas 2023” ir pirms posms Igaunijas bezceļa čempionātā _ Sacīkstes ET1 un ET2 klases un pirmais posms EAL Igaunijas 4×4 Off -Road kausa izcīņā priekš konkurenci klases ATV, ATV VABA, TR-1 un VEOK un ceturtais posms EAL Igaunijas 4×4 bezceļu Superkauss sacensību klasēm TR-1, TR-3 un VABA . Sacensībās galvenokārt piedalās komandas no Igaunijas, taču ir arī konkurenti no kaimiņvalstīm. Bez minētajām sacensību klasēm svētdien piedalīsies SSV/UTV klase, ko ir ļoti aizraujoši vērot un piedzīvot.

Skatītāji varēs vērot trasi visa trases garumā, taču jāņem vērā drošības prasības. Ēdināšana tiek organizēta motocentrā Jaanikes un mūsu ēdienkarti var apskatīt mūsu FB lapā. Pasākums paredzēts visai ģimenei. Grafiks publicēts mūsu FB lapā un offroad.ee lapā. Rally Raid Estonia šī gada DAKAR 2023 sacīkšu automašīna un visa komanda, kas šogad piedalījās Saūda Arābijā, ir apskatāma skatītājiem un konkurentiem. Iespēja satikties un komunicēt ar komandas locekļiem.

Biļetes uz sacensībām jau ir pieejamas BIĻEŠU KABATĀ un nopērkamas arī uz vietas.

Nāc skatīties un dzīvot līdzi dalībniekiem

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)