May 282019
 

Ne tikai saulgrieži, bet arī dubļu sezonas vidus posms tiks sasniegts tieši 21 jūnijā Rugājos, jeb precīzāk Medņos. Kā jau vairākus gadus ierasts tieši jūnijā bezceļu braucēji tiekas Rugājos, lai izcīnītu gan CanAm Latvijas kausa otrā posma godalgas, gan arī Latvijas trofi reidu tūrisma kausa godalgas.

Auziņjancis jau tradicionālo alus mucu sācis gatavot, lai uzņemtu Līgotājus. Lietus mākoņi sadzirdējuši braucēju lūgšanas un mērcē Latgales pļavas un mežus, lai labāk sagatavotu trasi gan ATV, gan automašīnām. Rugāju novada odu karapulki tieši tāpat jau sagatavojuši savus darba rīkus braucējus gaidīdami. Arī bebra kungs nav vis gadu velti pavadījis un gan dambīšus klāt piedarinājis, gan arī vairākās vietas augsni rūpīgi pielabojis un nomaskējis.

Sacensības sāksies sestdien ar startu 11:00 Medņu trasē, kad savas sacensības sāks Can-Am trophy dalībnieki ieskaites grupās Hobby, ATV 750 un ATV 100. Tikmēr savus piedzīvojumus centīsies atrast arī Tūrisma kausa dalībnieki, kam jautrus uzdevumus tuvējā apvidū arī šim gadam palīdzējis sameklēt ne tik vien pats Rugāju Jančuks, bet arī Valdis no Madonas. Pirmās dienas noslēgumā paredzēta branga lustēšanās ansambeļa Inokentijs un draugi pavadījumā.

Savukārt svētdienai paredzēti CT1 un CT2 klases starti, kur trasē varēs vērot speciāli sagatavotas automašīnas. Kad trase būs jau labi iesildīta, tad trasē varēs doties arī dāmu brauciena dalībnieces, kas jau regulāri izcīna savu kausu, pie reizes nelaižot garām iespēju izbaudīt dubļu vannas īsi pirms saulgriežiem.

Nepalaid garām pieteikšanās trofi.lv un canamtrophy.lv

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)