Jun 132013
 

Atlikušas vairs tikai divas dienas līdz Latvijas atklātā Trofi reidu čempionāta izcīņas 3. posmam “RUGĀJI TROPHY 2013”.

Neliels ieskats aktuālajā kopvērtējumā sportistiem:
TR1 kategorijā, kas ir vistuvākā standarta auto, pārliecinoši šobrīd ar leģendāro ilgdzīvotāju Toyota LC startē iepriekšējā gada čempioni – Pētersons/Motivāns. Patreiz izskatās, ka, ja tehnika sezonas laikā turēs, tad tuvākajiem sekotājiem ar 52 punktu starpību Urniežum/Pakalnītim/Kancānam ar Samurai un par nieka 4 punktiem „iepalikušajiem” Pohomovam/Stahanovam ar Jimny būs ļoti jāpapūlas lai sasniegtu favorītus.

OPEN kategorijā pirmie Roze/Lasmanis ar SUZUKI Samurai, taču diez vai tas viņiem ļauj atslābināties, jo tikai ar 23 punktu deficītu viņiem seko Apsītis/Asmis/ Vilcāns ar savu NISSAN Patrol. Taču komfortabli arī viņiem otrajā pozīcijā justies neļauj tikai par 4 punktiem „aizkavējušies” Namajuns/Seržants ar Jimny.

TR3 kategorijā šogad kopvērtējumā 1. – 11. vieta – kaimiņu Igauņu sportistiem. Vienīgais ar ieskaites punktiem Latvijas atklātā Trofi reidu čempionātā Tračs ar stūrmani Kļaviņu. Madonā sportistiem savākt kvorumu neizdevās. Mazliet skumji, taču gribas ticēt, ka šogad ieskaite šajā interesantajā, spēcīgajā un skaistajā kategorijā tomēr būs.

ATV – līdzīga situācija, kā TR3 kopvērtējumā 1. – 6. vietai – kaimiņiem Igauņiem. Septītie Bačinskis/Ozols, 9. vieta – Grāvītis/Svārups.
Šī gada kuplais dalībnieku skaits Tūrisma ieskaitē priecē visus Off road cienītājus – trenējas, gūst pieredzi nākamā sportistu paaudze un ļoti ceram, ka kādā no nākamajiem posmiem viņus redzēsim ja ne OPEN, tad vismaz TR1 kategorijā .

Vēlam visiem veiksmīgus startus Rugājos un lai feja turas pa gabalu
TRK, Ilze Eglīte

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)