Apr 162013
 

plakats_1_NETS_LVLatvijas atklātā Trofi reidu čempionāta izcīņas 2. posms “SIGNĀLS EM TROPHY 2013” (turpmāk – sacensības) notiek 2013. gada 10.-12. maijā Latvijā, Madonas novads,  Liezēres pagasta „Lāci”.

Sacensību nolikums un visi papildus nolikumi (Dubļu Ērglis, Tūrisma kauss). Lejupielāde: PDF formātā.

Reģistrācija uz SIGNĀLS EM TROPHY 2013 visām auto klasēm ieskaitot Tūrisma kausa dalībniekiem ir iespējama šajā saitē, savukārt kvadriciklus jeb ATV aicinām izmantot šo saiti.

Pieteikto dalībnieku saraksts ir pieejams šajā saitē.

Informējam, ka lai atvieglotu reģistrācijas procesu, šogad pieteikumu anketas pašā apakšā ir iespējams norādīt vēlmi saņemt uzaicinājumu uz nākošo posmu, kad tas tiks izziņots. Kā tas darbosies: pēc nākamā čempionāta posma izsludināšanas reģistrācijas veicējam uz e-pastu ir paredzēts nosūtīt nākamā sacensību posma pieteikuma anketu jau aizpildītā veidā (tiks izmantoti iepriekšējā posmā norādītie dati), līdz ar to atliks saņemto anketu tikai pārskatīt un apstiprināt, dati katru reizi no jauna pieteikuma anketā nebūs jāieraksta.

  2 Responses to “Signāls EM Trophy 2013 nolikums un reģistrācija”

  1. […] Sīkāka info trofi.lv […]

  2. meklēju pārinieku šajām sacīkstēm kvadraciklu ieskaitē.26136587

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)