Apr 092013
 

komisijas_logoIr pienācis laiks visiem aktīvi sarosīties, jo Trofi reidu nākotne tiešā veidā ir atkarīga no ik katra, kuram ir svarīgi, kādā veidā attīstīsies šis autosports Latvijā. Sportistiem un to klubiem ir jāsanāk kopā un jāizvēl savs turpmākais vadonis, jo iepriekšējā Trofi reidu komisijas padomes pilnvaru termiņš ir tikko beidzies. Ik vienam sportistam vai sporta kluba dalībniekam ir jāizvērtē, kurš varētu būt tas cilvēks, kurš ap sevi spēs pulcināt līdzīgos domubiedrus un spēs realizēt trofi reidu izaugsmes mērķus.

Tādēļ lūgums visām balstiesīgajām fiziskajām un juridiskajām personām izvirzīt Trofi reidu komisijas priekšsēdētāja un komisijas locekļu kandidātus, kuri darbotos saskaņā ar LAF Trofi reidu komisijas struktūrvienības nolikumu. Ja jūti sevī iedvesmu uzlabot šo sporta veidu, droši piesakies un Tevi laipni pieņemsim un uzklausīsim! Ar esošajiem LAF Trofi reidu komisijas amatiem varat iepazīties šajā saitē: http://www.trofi.lv/laf-tr-komisija, savukārt ar LAF Trofi reidu komisijas nolikumu varat iepazīties šajā saitē: http://www.trofi.lv/laf-tr-komisija/trofi-reidu-komisijas-nolikums.

Izsludinām Latvijas Automobiļu federācijas Trofi reidu komisijas biedru pilnsapulci, kura notiks 2013. gada 10.maijā pl. 23:00 Trofi reidu čempionāta 2. posma ietvaros, Madonas novada, Liezēres pagasta saimniecībā „Lāči” koordinātes: N 57,03.356 / E 25,55.813.

Pilnsapulcē var piedalīties visas tās balsstiesīgās personas, kurām ir bijušas 2012. gada sportistu licences vai 2013. gada licencētie sportisti, kā arī visas tās juridiskās personas, kuras ir Latvijas Automobiļu federācijas Trofi reidu sporta komisijas uzskaitē un ir nomaksājušas biedru naudu par 2012. un/vai 2013. gadu. Viena persona var pārstāvēt ne vairāk kā divas citas personas. Ja persona pārstāv citu personu, tai sapulcē ir jāuzrāda derīga pilnvara rakstiskā formā. Elektroniski (ar drošu elektronisko parakstu) parakstītas pilnvaras tiek pieņemtas iepriekš pa e-pastu martini@trofi.lv.

Priekšlikumus par padomes kandidātiem un dienas kārtību lūgums iesniegt elektroniski nosūtot uz e-pasta adresi: martini@trofi.lv.

Trofi reidu komisijas priekšsēdētāja
Pienākumu izpildītājs
Gabriels Žīgurs
Tālrunis 29250112

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)