Jul 132012
 

Sestdien 14. jūlijā Karjerā notiek Dubļu Ērgļa sacensības, kuru pirmā brauciena starts paredzēts jau 9:00 no rīta. Visas dienas garumā Dubļu Ērgļi cīnas pa karjerā un tuvējā dīķī izveidotu slēgtu trasi. Plānotais visu braucienu finišs – 18:00. Ieejas maksa skatītājiem Karjerā – Ls3 no personas.

Sporta ieskaišu dalībnieki uz starta stājas 11:00 un dodas Orientēšanās zonu virzienā. Tā kā Orientēšanās zonas ir izvietotas plašā teritorijā, nav iespējams precīzi norādīt kurā laikā sportisti apmeklēs kādu no zonām, taču orientējoši starta laiki ir no 11:30 līdz 21:00.

Svētdien 15. jūlijā visu sporta iskaišu dalībnieki pulcēsies Karjerā, kur notiks gan Triāls, gan Dubļu aplis. Sākot ar 10:30 iesakām skatītājiem ierasties karjerā, kur aktīva sacensību norise paredzēta līdz 15:30. Ieejas maksa karjerā – Ls3 no personas.

Lūdzam automašīnas nenovietot tiešā karjera tuvumā, bet gar piebraucamā ceļa malām tā, lai nenobloķētu ceļu. Pretējā gadījumā traucējošās mašīnas ievinčosim pļavā vai grāvī.

Bāzes vietā -Virgas tradīciju namā, darbosies ēdināšanas punkts.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)