Jul 052011
 

 

Trofi reids turpina atbalstīt un piedalīties par stipru Latviju organizētajos pasākumos un šoreiz tā ir sporta nakts.

Vairākus gadus lolotā ideja par Rīgas sporta nakti drīz tiks realizēta dzīvē. Šovasar beidzot Rīgas parkos valdīs sports.

Vienu pēcpusdienu un nakti – 8.jūlijā no 17.00 līdz pat diviem naktī vairākos Rīgas parkos dažādu sporta veidu pārstāvji rādīs paši un dos iespēju ikvienam iepazīt, izvēlēties un piedalīties. Aktīva dalība, vienkārša vērošana un līdzijušana, profesionālais sports, tautas un bērnu sports, viss par aktīvo atpūtu. Tā ir Rīgas Sporta Nakts.

Esplanāde pulcēs sporta federācijas, klubus un komandas. Pazīstami sportisti paši rādīs, ko prot un mācīs citus. Ekskluzīvi autogrāfi un fotografijas.  Dažādu sporta veidu paraugdemonstrējumi tai sakitā arī trofi reidu automašīnas un sportisti.

Tiekamies Rīgas sporta naktī 8.jūlijā no pieciem pēcpusdienā Rīgas parkos!

Savu dalību sporta nakts pasākumā apstiprinājušas trofi reidu “leģendas” :

Slavenais “golfiņš ar kuru braukt bābās” – http://www.youtube.com/watch?v=nz8DzNfawy0

 

Bezceļu jaunrades auto ar īpašajiem amortizatoriem:

 

Kā arī angļu izcelsmes “bobiks” kas apgraizīts uz velna paraušanu:



Būs iespēja ne tikai vērot Trofi reidu sporta automašīnas, bet arī personīgi tikties ar sportistiem, kā arī redzēt viņus darbībā šķērsojam “šūpoles”

Klāt būs arī nākamā Latvijas čempionāta posma organizatori, kas pratīs pastāstīt karstāko informāciju par “VIRGAS MANEVRIEM 2011”

Paralēli tam būs arī iespēja skatīties video materiālus par Trofi reidu gan Latvijā, gan Baltijā.

Par vērienīgu video materiālu paldies 4x4sport.lv personīgi Evitai

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)