Jan 052011
 

…jeb kā mēs dzīvosim no 2011 gada 1. janvāra

Ar šī gada pirmo janvāri Latvijā ir ne tikai mainījusies PVN likme, bet arī izmainīti Latvijas automobiļu federācija statūti, lai saglabātu atzītas sporta federācijas statusu, saskaņā ar izmaiņām sporta likumā. Kāpēc un kam tas bija izdevīgi nav vērts diskutēt.Ko tas nozīmē sportistam:  pirmkārt Latvijas automobiļu federācijas biedra karti var droši uzkārt uz nagliņas, tā vairs nav derīga, jo Latvijas automobiļu federācijā fizisku personu kā biedru vairs nav. Tātad automobiļu federācijas biedri ir un var būt tikai juridiskas peronas: biedrības, sporta klubi, kā arī sabiedrības ar ierobežotu atbildību jeb SIA. Jāsaka gan , ka SIA dalībai pastāv ierobežojums: SIA skaits nedrīkst būt lielāks par 50% +1 biedrību skaitu federācijā. Sportists automobiļu federācijā nu var vērsties tikai ar juridiskas personas (kas ir LAF biedrs) starpniecību. Lai sportists varētu saņemt gada licenci, tā jāpieprasa ar federācijas biedra starpniecību.

Ar kādām izmaksām jārēķinās federācijas biedriem.  Ņemot vērā, ka sistēmas izmaiņas notiek piespiedu kārtā, ir pieņemt lēmums 2011. gadā atbrīvot visas juridiskās personas no vienreizējās iestāšanās maksas biedrībā, kas parastos apstākļos būtu 100 lati. Juridiskas personas gada biedru maksa ir 80 lati. Trofi reidu sportista licence 2011. gada sezonā maksā 50 latus.

Šobrīd ar trofi reidu kustību saistītās biedrības, ka ir kļuvušas par LAF biedriem vai gatavojas par tādiem kļūt un ir gatavas savā pulkā uzņemt topošos un esošos trofi reida sportistus ir:

Ja kādam ir kādas neskaidrības par to kā kļūt par federācijas biedru vai kā saņemt Trofi reidu licenci 2011 gadam zvaniet LAF Trofi reidu komisijas Priekšsēdētājam Krišjānim pa tel. 26664992 vai arī rakstiet ziņu uz e-pastu krisjanis@trofi.lv.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)