Aug 222024
 

pieteikšanās – saite

“4×4 Centrs” aicina uz ikgadējo rudens sanākšanu Ērgļu apkārtnē – bezceļu braukšanas svētkiem “Ērgļu Izaicinājums 2024”! Te katrs var atrast sev piemērotāko veidu, kā izbaudīt šo pasākumu – tas var būt gan sportisks, gan kā aktīva atpūta, tas var būt pat ar parastu SUV auto vai “līdz zobiem” nobruņotu bezceļu auto. Ja vēlaties, variet orientēties “4×4 GeoFind” grupā un baudīt skaisto Ērgļu apkārtni pa lauku ceļiem, vai no sirds “iegāzties” dubļos “Izaicinājuma” grupā. Atliek vien izvēlēties sev mīļāko brauciena formātu un aizpildīt pieteikumu! Adrenalīns, piedzīvojumi, jaunatklājumi, balvu izloze un svētku torte noslēgumā garantēta! Tiekamies 21. septembrī Ērgļos, “Briežkalnā”!

Svarīgākais par pasākumu “Ērgļu Izaicinājums 2024”

Bezceļu braukšanas svētkos “Ērgļu Izaicinājums 2024” katram ir iespēja piedalīties ar jebkādu vieglo 4×4 automašīnu un izvēlēties sev piemērotāko dalību svētkos vienā no piecām dalībnieku grupām: “4×4 GeoFind”, “Ekspedīcija 32”, “Ekspedīcija 35”, “Izaicinājums” un “Sports”.
Pasākumam ir skaista sākuma un noslēguma vieta – Briežkalns Ērgļos (www.briezkalns.lv). Katrai dalībnieku grupai būs atbilstošs piedzīvojums – sports vai atpūta, interesanti apskates objekti vai “līdz logiem” reālos džungļos. Dienas noslēgumā vērtīgāko balvu izloze visiem klātesošajiem dalībniekiem un tradicionālā bezceļu braukšanas svētku torte no “4×4 Centrs”!

Briežkalnā visu pasākuma laiku darbosies kafejnīca! Ja ir jautājumi par Briežkalnu, kontakti ŠEIT

Bezceļu braukšanas svētku “Ērgļu Izaicinājums 2024” programma

Pasākumā ikvienam iespējams piedalīties vienā no piecām dalībnieku grupām:

! Ja vēlaties piedalīties kā “Ērgļu Izaicinājums 2024” atbalstītājs !

Pasākuma programma:

  • 8:15 – 10:15 Tikšanās un reģistrācija dalībniekiem Ērgļos, Briežkalnā, turpmāk tekstā BĀZE. Iebraukšana BĀZĒ tikai caur šo punktu: Google koordinātas 56.909997, 25.624134
  • 11:00 Sapulce dalībniekiem BĀZĒ, tūrisma braucienu sākums un sacensību starts visiem dalībniekiem ar automašīnām.
  • 19:00 Brauciena finišs grupai “4×4 GeoFind” BĀZĒ.
  • 19:30 Brauciena finišs grupām “Ekspedīcija 32” un “Ekspedīcija 35”.
  • pl. 19:45 Vērtīgās balvas izloze grupām “4×4 GeoFind”, “Ekspedīcija 32” un “Ekspedīcija 35”.
  • no 20:00 Brauciena finišs grupām “Izaicinājums” un “Sports”.
  • ap pl. 21.30 Vērtīgās balvas izloze grupām “Izaicinājums”, “Sports”, svētku torte no “4×4 Centrs”
  • ap 23:00 Rezultātu paziņošana grupām “Izaicinājums” un “Sports”, uzvarētāju apbalvošana.

Pieteikšanās 4x4centrs.lv

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)